Черевић

cerevic-srem-fruska-gora-dunav-srem-srbija

Детаљи о смештају

Истакнутo

Bикендице и домаћи смештај

Смештај у Черевићу се може наћи у различитим облицима, од приватних соба до апартмана, а све зависи од ваших жеља и потреба. Поред тога, смештај на овом месту је приступачан и нуди одличну вредност за новац.

Смештај

Пружамо најбољи

Черевић има за сваког понешто, од комфорних пансиона до модерних хотела. Једна популарна опција за посетиоце Черевића је боравак у традиционалном српском конаку, познатом као „конак”. Ови шармантни смештаји нуде јединствен увид у локалну културу, са рустикалним декором, домаћим јелима и љубазним домаћинима који радо деле приче и савете о том крају. Још једна одлична опција за посетиоце Черевића је боравак у приватноj кући за одмор. У селу постоји много кућа за изнајмљивање, од малих до пространих вила са баштама и базенима. Ово може бити одлична опција за породице или групе пријатеља који желе више простора и приватности него што хотел или пансион може да понуди.

Доручак

24 Услуге

Паркинг

Вифи

Cервис

Удобност

Еко Етно Клуб - Черевић

Смештен на крају села, на брду са којег се пружа поглед на зелене њиве и винограде овог краја, налази се Еко Етно клуб Черевић – место где се складно спајају љубав према традиционалној култури и очувању природе. Клуб је више од самог места; то је покрет посвећен промовисању одрживог живота и традиционалних вредности.

Клуб је домаћин разних активности и догађаја који су осмишљени да повежу људе са њиховим културним наслеђем и природним лепотама региона. Од традиционалних занатских радионица до предавања о одрживом развоју, клуб нуди посетиоцима прилику да се уроне у обичаје и праксу прошлости док уче о новим начинима заштите планете.

Гурмани ће посебно ценити вечери које организује клуб, у којима се нуде традиционална јела и пића која показују богатство локалне гастрономије. Посетиоци могу да уживају у аутентичној локалној кухињи док се повезују са истомишљеницима који деле своју страст према животној средини и очувању културе.

Еко етно клуб Черевић има за циљ – стварање заједнице заговорника који ће страсно радити на очувању природних лепота и културног наслеђа региона. Визија клуба је подизање свести о важности очувања за будуће генерације и стварање трајног наслеђа одрживог живота.

Клуб топло поздравља сарадњу са другим организацијама и појединцима који деле њихове вредности и циљеве. Било да сте мештанин, радознали путник или еко-ентузијаста, посета Еко етно клубу Черевић је обавезна. Бићете очарани амбијентом који одузима дах, инспирисаним иницијативама клуба и оснаженим другарством колега љубитеља природе и културних ентузијаста.

Понуда

Адреса
Хероја Раше 42
21311 Черевић

Контакт
Емаил: екоетноклубцеревиц@гмаил.цом
Телефон: +381 21 66-14-972, +381 21 2976-268
Моб: +381 63 592-044, +381 64 1171-513

Доручак

24 Услуге

Паркинг

Вифи

Cервис

Удобност

Етно Буџак - Черевић

Ако тражите миран и аутентичан сеоски доживљај, не тражите даље од Етно буџака, живописног туристичког домаћинства у срцу Черевића. Чим стигнете, бићете очарани његовим шармантним изгледом и пријатном атмосфером, која одише топлином и домаћинством.

У Етно буџаку можете боравити у лепом самосталном стану са сопственим купатилом и кухињом. Апартман има једну удобну двокреветну спаваћу собу и пружа удобан смештај за парове или соло путнике.

Али права привлачност Етно буџака је његово дивно окружење, које је савршено за љубитеље природе, традиције и историје. Двориште је једноставно, али пажљиво одржавано, са разним просторијама које су некада служиле за узгој воћњака и винограда. Богата историја имања је очигледна где год да погледате, што га чини фасцинантним местом за истраживање.

Поред шармантног и рустичног амбијента, Етно буџак се може похвалити и низом модерних садржаја који ће Вам обезбедити удобност током Вашег боравка. То укључује приступ интернету, телевизију, клима уређај и паркинг на лицу места.

Било да тражите романтични одмор, мирно уточиште или културну авантуру, Етно буџак је идеална дестинација. Дођите и сами доживите лепоту и спокој сеоског живота у Черевићу!

Адреса:
Карађорђева 4, Черевић

Контакт:
Емаил: етно.будзак@гмаил.цом
Телефон: +381 64 40 19 857, +381 (0)21 2976 114
Нада Новаков

Имали смо невероватан боравак у Етно Буџаку у Черевићу. Традиционални српски пансион је био прелепо уређен, а наши домаћини су били невероватно топли и гостољубиви. Волели смо да седимо напољу у дворишту, испијамо кафу и уживамо у мирној атмосфери. Храна је такође била укусна - имали смо нека од најбољих локалних јела која смо икада пробали! Топло бисмо препоручили Етно Буџак свима који траже аутентично војвођанско искуство.“

Jan Kowalski Путник

„Еко етно кућа Черевић је била савршен избор за боравак наше породице у Черевићу. Собе су биле удобне, а особље невероватно љубазно и услужно. Свидела нам се централна локација – било је лако истражити село и околину. Ресторан је служио нека од најбоље хране коју смо имали током нашег путовања, а деца су волела природу! Дефинитивно бисмо поново одсели у Еко Етно кући Черевић.”

Martina Müller Путник

Рецензије

Шта клијенти кажу о смештају

Прочитајте неке од рецензија