Черевић

cerevic-srem-fruska-gora-dunav-srem-srbija

Дечије одмаралиште „Тестера“

Укратко

О одмаралишту

Дечје одмаралиште Тестера налази се у прелепом природном окружењу у близини села Черевић, у Војводини. Ово одмаралиште је идеално место за децу која желе да проведу незаборавне тренутке у природи, далеко од градске гужве и стреса.

Тестера нуди бројне активности које ће деци омогућити да се опусте и уживају у природи. Једна од најпопуларнијих активности у овом одмаралишту је купање у великом базену, који је савршено место за расхлађивање у врелим летњим данима. Деца се могу такмичити и на спортским теренима за фудбал, кошарку и одбојку или се окушати у стоном тенису.

Тестера има и велики авантуристички парк, са разним препрекама и зип-лајновима, који ће одушевити све љубитеље адреналина. Поред тога, деца ће уживати у разним друштвеним играма и забавним активностима које организују стручни аниматори, као што су маскенбали, креативне радионице, представе и мини дискотеке.

Тестера у Черевићу има и смештајне капацитете прилагођене потребама деце. Деца бораве у пространим собама са креветима на спрат, које су опремљене свим потребним садржајима, као што су купатила, клима уређаји и плакари.

Ово одмаралиште има и сопствени ресторан, где се служе здрави и укусни оброци, припремљени од свежих и локалних намирница. Храна се припрема према потребама и захтевима деце, што гарантује да ће сви малишани уживати у сваком оброку.

Дечије одмаралиште Тестера у Черевици је савршено место за децу која желе да проведу незабораван одмор у природи, да се друже са вршњацима и науче нове ствари. У овом одмаралишту деца ће сигурно склопити многа нова пријатељства и са собом понети прегршт успомена које ће их пратити дуги низ година.

„Деца су као цветови у пољу, морамо им пружити могућност да слободно расту, да се развијају у својој лепоти и јединствености.“ — Јован Јовановић Змај

Cмештај

Bикендице и домаћи смештај