Черевић

cerevic-srem-fruska-gora-dunav-srem-srbija

Активности

Истражи

Туристичке дестинације

Черевић нуди богату туристичку понуду, укључујући прелепе природне лепоте, културно-историјске споменике, али и могућности за рекреацију попут риболова и кајакаша на Дунаву.

Истражи

Планинарење

Черевић нуди богатство стаза здравља и трекинга за све оне који желе да уживају у природи, ојачају своје тело и унапреде своје здравље. Ове стазе су идеалне за све узрасте и нивое услова.

Стазе здравља у Черевићу су уређене стазе које се пружају кроз прелепе воћњаке, шуме и ливаде. Оне су посебно дизајниране за одржавање и унапређење здравља и фитнеса. Ове стазе су савршене за опуштање, релаксацију и побољшање општег здравља.

За оне који траже више авантуре, постоји и велики избор трекинг стаза које се пружају кроз Фрушку гору. Стазе се протежу кроз густе шуме, винограде и маслињаке, и нуде спектакуларне погледе на околину. Ове стазе су обично захтевније и изазовније од стаза здравља, али су идеалне за оне који желе да тестирају своју издржљивост и физичку кондицију.

Без обзира на то коју стазу проналаска, ходање на Фрушкој гори је изванредно искуство. Ово подручје је познато по својој природној лепоти и миру, што је идеално за опуштање и уживање у природи. Стазе здравља и трекинг стазе су одличан начин да се упознате са овом области, откријете природне лепоте и унапредите своје здравље.

Истражи

Кајакарење

Кајакарење Дунавом код Черевића је идеалан начин да се истраже прелепе природне лепоте овог подручја. Ово је изузетно популаран вид рекреације међу туристима, који долазе да уживају у мирном и опуштајућем окружењу реке Дунав.

Кајак авантура почиње у Черевићу. Постоје различите руте које можете изабрати, у зависности од ваших жеља и способности. Једна од популарнијих рута је она која води до оближњег острва љубави. Ова рута нуди прелепе пејзаже и прилику за посматрање флоре и фауне које живе у Дунаву.

Уз уживање у природним лепотама, кајакарење Дунавом нуди и изванредно искуство физичке активности. Кајакарење ће вам помоћи да побољшате кондицију, координацију и равнотежу, као и да се ослободите стреса и напетости.

Пре него што кренете на кајак авантуру, важно је да имате адекватну опрему и да се придржавате правила безбедности на води. Опрему за кајакарење можете изнајмити у Новом Саду, а увек је препоручљиво да носите и адекватну заштитну опрему.

Кајакарење је савршен начин да проведете дан на отвореном и да уживате у природним лепотама овог подручја. Без обзира на то да ли сте почетник или искусни кајакаш, ова активност ће вам пружити јединствено искуство које нећете заборавити.

Дунавом
Истражи

Риболов

Черевић је идеална дестинација за све љубитеље риболова. Ова област се налази на обали Дунава, што је идеално место за риболов. Риболовци могу уживати у риболову на различитим врстама рибе, као што су шаран, сом, бабушка, смуђ, штука и друге врсте рибе.

У близини Черевића постоји неколико риболовних места која су популарна међу риболовцима. Једно од најпопуларнијих риболовних места је стара обала Дунава, која се налази недалеко од центра Черевића. Ово место је познато по богатом риболовном фонду и пружа одличне услове за риболов.

Такође, риболовци могу посетити и неколико мањих риболовних места у околини Черевића, која су савршена за оне који желе да се издвоје у природи и уживају у риболову.

За оне који су почетници у риболову, у Черевићу постоји и могућност ангажовања локалних риболоваца који нуде услуге водича за риболов. Ови водичи ће вам помоћи да пронађете најбоље место за риболов и вам савете о најбољим риболовним техникама.

Пре него што кренете на риболов у Черевић, важно је да имате важећу дозволу за риболов, коју можете купити у локалној риболовној продавници или код локалног риболовног удружења. Такође, важно је да поштујете правила и прописе о риболову како бисте очували природу и њене становнике.

Уз прелепу природу и разнолик риболовни фонд, Черевић је идеална дестинација за све оне који желе да уживају у риболову и проверу времена у природи.

Лепота природе
Бициклистичке Руте

Бициклизам

Черевић, мало активно место у Фрушкој гори, нуди бројне могућности за бициклисте који желе да истраже природу и уживају у одмору. Ово подручје је богато предивним бициклистичким стазама, које су идеалне за различите нивое искуства и спретности бициклиста.

Једна од најпопуларнијих стаза у Черевићу је стаза која води до манастира Крушедол. Ова стаза пролази кроз прелепе шуме и воћњаке, а бициклисти ће моћи да уживају у импресивном погледу на манастир и околне пејзаже. Ово је релативно лака рута, па је идеална за почетнике и рекреативне бициклисте.

За оне који траже више изазова, постоји и стаза која води до видиковца Стражилово. Ова рута је дужа и захтевнија, али нуди предивне погледе на околну природу и прилику да се бициклисти тестирају и покажу своје вештине. Ова стаза пролази кроз шуме, винограде и маслињаке, тако да бициклисти могу да уживају у различитим врстама пејзажа.

Постоје и друге стазе које пролазе кроз Черевић и околне пределе, тако да бициклисти могу изабрати ону која им највише одговара. Без обзира на коју стазу изаберете, бициклизам на Фрушкој гори је дивно искуство које вам пружа прилику да истражите природу, осетите мир и тишину и уживајте у активном одмору на свежем ваздуху.

Планинарење

Кајакарење

Риболов

Бициклизам

Јахање коња

Јахање коња

Јахање коња данас је популаран спорт и рекреација. Постоје разне врсте јахања, попут вестерн и енглеског стила јахања, а сваки стил има своје карактеристике. Јахање коња захтева добру кондицију и равнотежу. Јахачи морају научити како комуницирати са својим коњем и прилагодити се његовим покретима. Уз то, јахачи морају научити основе сигурности при јахању како би се избјегле озљеде. Јахање коња није само физичка активност, већ и ментална. Коњи су интелигентне и осетљиве животиње, иако могу бити дивљи и независни, често се стварају јаки односи између коња и јахача. То ствара емоционалну повезаност и побољшава ментално здравље. Излазак у природу и време проведено с коњем може пружити осећај мира и среће. Укратко, јахање коња је активност која спаја људе и коње, стварајући пријатељства и живот у природи. Без обзира на разлог јахањe коња је незаборавно искуство које ће заувек остати у сећању.

Коњички клуб

Мамбо

Шетње и јахање за одрасле и децу

+381 (0)61 51 90 598 
konjickiklubmambo2019@gmail.com
Жељана Даниловић

Ловачки путеви

Више о лову

Лов на Фрушкој Гори је омиљена активност за многе љубитеље природе у Србији. Фрушка Гора, планина која се налази у Војводини, пружа изузетне могућности за лов на дивљач као што су срне, зечеви, дивље свиње и фазани.

Ловци обично крећу рано ујутру, а на терен се долази чамцем или пешице. Многи ловци користе висококвалитетне пушке и опрему како би били спремни за различите ситуације и терене.

Поред саме лова, многи ловци уживају у предивном погледу на природу, мирису боровине и чистом ваздуху. У паузама између лова, често се организује и заједничко дружење уз традиционалне специјалитете и пиће.

Лов на Фрушкој Гори није само узбудљив и изазован, већ и сјајан начин да уживате у природи и провере време са пријатељима.

Лов

Ловачко друштво Черевић

Ловно друштво Черевић је једна од најцењенијих организација у Србији која се бави ловом и очувањем дивљих животиња. Њихов рад је од изузетне важности за одржавање баланса у екосистему, заштиту природних ресурса, као и очување културне баштине и традиције у Србији.

Чланови овог друштва су страствени и искусни ловци који су изузетно посвећени очувању локалних дивљачи и њеног природног станишта. Они прате све промене у екосистему и развијају стратегије за управљање дивљим животињама, како би се спречиле штете на усевима и другим животињама.

Поред очувања природних ресурса и дивљих животиња, Ловно друштво се такође фокусира на едукацију јавности о значају очувања дивљих врста и одрживог коришћења природних ресурса. Њихова мисија је да подиже свест људи о важности очувања природе и да их мотивишу да преузму активну улогу у њеном очувању.

Ловно друштво организује бројне активности, семинаре, предавања и трибине на којима се разматрају актуелне теме из области заштите животне средине и очувања природе. Такође, друштво организује ловачке излете и такмичења, попут ловне сезоне у јесен и зимског лова на дивље свиње.

Ово удружење игра изузетно важну улогу у локалној заједници и окупља људе који деле заједничке вредности и интересе у очувању природе и лова. Уз помоћ чланова и сарадника, Ловно друштво Черевић остварује своју мисију и допринос очувању природе и културне баштине у Србији.

Ловачко друштво

Черевић

L.D. “Čerević”
Vuka Karadžića 9, Čerević
+38121876044

НАША ПРОМОЦИЈА

Смештај