Черевић

cerevic-srem-fruska-gora-dunav-srem-srbija

Oдмаралиште Андревље

О нама

Цептор

Centar je otvoren u cilju da se u prijatnom ambijentu, u srcu Fruške Gore, afirmiše kongresni turizam, da se na jednom mestu okupe domaći i strani investitori, preduzetnici, naučnici, da se organizuju marketinške, administrativne, naučne i druge aktivnosti, kao i da se održavaju prezentacije, savetovanja, simpozijumi i seminari.

Како до нас

Центар се налази у оквиру граница Националног парка Фрушка гора. Да би сте стигли до нас, од Новог Сада покрените према Беочину. Наставите према Черевићу и пратите путоказе. Мапа испод показује пут.

О нама

Основни назив новоотвореног Центра је да се у пријатном амбијенту, у срцу Фрушке горе, који се простире на 2.700 метара квадратних, окупе домаћи и страни привредници, инвеститори и научници, да се организују маркетиншке, административне, финансијске и друге активности, као и да се на овом месту одржавају презентације, саветовања, симпозијуме и семинаре.

Смештај

Центар нуди више опција смештаја нашим посетиоцима. Све собе су комфорне и поседују: мини бар, телевизор, телефон, радни сто, интернет конекцију, сеф и терасу са предивним погледом на шуму. Као угоститељско туристички објекат, ЦеПТОР је недавно у потпуности реновиран и данас представља један од најбољих смештајних објеката на Фрушкој Гори.

Андревље

„Шума је тајна и велика књига природе, пуна чуда и мистерија.“ -Бранко Ћопић